Bloemen bestellen

Wij werken altijd in de stijl en kleur van de familie.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Greet Debrouwere

28/05/1952

-

18/04/2022

Mevrouw Greet Debrouwere is de weduwe van de heer Johan Van Landuyt.Ze is geboren in Kortrijk op 28 mei 1952 en overleden in Waregem op 18 april 2022.Er wordt in familiekring afscheid genomen van Greet in de aula van het uitvaartcentrum De Brauwere.Bewaar uw warme herinneringen aan Greet in uw hart.

Hartelijk dank voor uw condolatie.
Wij bezorgen deze aan de nabestaanden.
Er ging iets verkeerd. Probeer het opnieuw aub.

Steunbetuigingen

Oprechte deelneming met het overlijden van Greet.Zoals haar vader Michel ,enorm veel gelezen heeft,was ook Greet een echte boekenfan.Ik heb me dikwijls afgevraagd ,wat er zich allemaal afspeelde in haar hoofd,na het lezen van al die boeken.Levenservaring zal ze in elk geval,veel opgedaan hebben. Ik blijf Greet in mijn herinnering zien,met een glimlach,een boek ,genietend van een glaasje wijn.

greet stevens

Veel sterkte bij het overlijden van jullie ma, omi, familielid. We hebben geschrokken toen we vernomen dat Greet gestorven was. Als ik ging wandelen of op boodschap ging en zag dat Greet buiten op haar grasperk een boek zat te lezen of te zonnen dan ging ik altijd even tot bij haar om een babbeltje te doen, en zeker in de corona periode probeerde ik toch van op afstand even een kort praatje te maken. Het deed haar deugd en telkens zij ze : tot de volgende hé . Het alléén zijn en het weinige sociaal contact in deze periode was voor haar ook zwaar. Ik ga haar missen. Probeer jullie maar de mooie momenten die jullie samen hadden verder te koesteren in de toekomst. Vanwege : Johan en Maryleen Vanhouteghem Deprez Schoolstr. 9. Indien mogelijk graag een rouwprentje.

Maryleen Deprez

Innige deelneming met het verlies van Greta aan de ganse familie

familie J-P Defoort -Van Wassenhove

Sofie en Leen Mijn deelneming bij het verlies van jullie Moeder, Schoonmoeder en Oma. Veel sterkte in deze moeilijke periode. Jeannine Laevens.

Jeannine Laevens

Onze oprechte deelneming bij het overlijden van Greet vanwege Marc en Frieda Vercruysse-Himpe (Raadslid stad Waregem). Veel sterkte toegewenst aan de hele familie.

Marc Vercruysse

Onze innige deelneming met het heengaan van Uw moeder ,grootmoeder. We bewaren inderdaad warme herinneringen aan Greet. Ze was iemand die graag leefde en altijd met een glimlach verscheen. Je weet dat bijna gans de familie Michel Debrouwere bij ons over de vloer kwam toen ik,wij klein waren. De jongens hebben in de bakkerij geholpen en op pistoletronde gegaan. Greet kwam regelmatig op ons passen als het te druk was in de winkel. Ik bewaar daar de beste herinneringen aan. Ze blijft voor altijd een deel uitmaken van mijn jeugd . Bedankt om wie je was en het ga je goed waar je ook mag zijn. Brigitte en Pol

POLEN BRIGITTE DECONINCK-VEREECKE

Mijn echtgenote en ikzelf bieden de achtbare familie onze oprechte deelneming aan.

Raf De Cabooter - ereschepen

Condeleren

Hartelijk dank voor uw condolatie.
Wij bezorgen deze aan de nabestaanden.
Er ging iets verkeerd. Probeer het opnieuw aub.

Contacteer ons

Bedankt dat u contact met ons opneemt!
Uw bericht werd succesvol verstuurd. Wij nemen zo
snel mogelijk contact met u op.
Er is iets verkeerd gelopen bij het versturen van uw bericht.
Probeer opnieuw of contacteer ons via bovenstaande
contactgegevens.

Website created by Advice Media