Bloemen bestellen

Wij werken altijd in de stijl en kleur van de familie.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Marie-Thérèse Himpe

26/10/1930

-

19/06/2021

Mevrouw Marie-Thérèse Himpe is de echtgenote van Georges Vandenhende † 2015.
Zij is geboren in Beveren-Leie op 26 oktober 1930 en er overleden op 19 juni2021.
De uitvaartdienst heeft plaats in de Sint-Martinuskerk in Desselgem  en zal volgens de richtlijnen van de overheid op uitnodiging van de familie doorgaan.
Een stil moment bij Marie-Thérèse kan in het uitvaartcentrum De Brauwere, Grote Heerweg 310, 8792 Desselgem van maandag tot vrijdag van 16 tot 18 uur.

Hartelijk dank voor uw condolatie.
Wij bezorgen deze aan de nabestaanden.
Er ging iets verkeerd. Probeer het opnieuw aub.

Steunbetuigingen

We leven mee met de familie van Marie-Thérèse en drukken hierbij onze innige deelneming uit. We hebben heel goede herinneringen aan onze buren Georges en Marie-Thérèse en zijn hun dankbaar voor de vele culturele tips.

Familie Neirynck-Van Thuyne

Onze oprechte deelneming bij het overlijden van Marie-Thérèse vanwege Marc en Frieda Vercruysse-Himpe (Raadslid stad Waregem). Veel sterkte toegewenst aan de hele familie.

Marc Vercruysse

Beste Marie-Claire en familie Wij leven mee bij het overlijden van Marie-Thérèse. We kenden haar als een lieve echtgenote en christelijke vrouw. Ze hield veel van klassieke muziek. Bart Tijtgat-Ann Vandeginste

Bart Tijtgat

Beste Familie veel sterkte in deze dagen van afscheid nemen van jullie zus, schoonzus Marie-Thérèse

Marc & Katrien Salembier-Himpe

Aan de familie van Marie-Therese, Onze innige deelneming bij het overlijden van uw dierbare. Vanwege, Jacques Van Biervliet - Lena Himpe

jacques van biervliet

Onze innige deelneming bij het overlijden van Marie-Térèse. Veel sterkte aan de familie in deze moeilijke periode.

Familie Simone Himpe (wwe Louis Desmet) & zonen

Beste familie van Therese, Bij het heengaan van jullie zus en tante bieden wij onze christelijke deelneming aan. De vele familiebijeenkomsten waaraan we mochten deelnemen, zullen altijd in onze herinnering blijven. Afscheid nemen doet pijn. We wensen jullie veel sterkte. Wilfried en Trees

Wilfried en Trees Vermersch - Lievrouw

Christelijke deelneming bij het overlijden van jullie geliefde zus. Moge goede herinneringen het verlies verzachten en jullie troosten... Sterkte in deze moeilijke periode.

Claudine Allegaert-Feys Christian

Wij bieden U onze innige deelneming aan , bij het overlijden van Marie-Thérèse. De mooie herinneringen zullen U zeker sterkte brengen bij moeilijke momenten. Veel sterkte . Elie en Viviane Bevernage.

Elie en Viviane Bevernage

Oprechte deelneming aan de ganse familie. Afscheid nemen is af en toe het rijkgevulde archief met mooie herinneringen openen. Veel sterkte.

Lieven en Isabelle Depla - De Smeyter

Onze oprechte deelneming bij het overlijden van Marie-Thérèse. Veel sterkte in deze moeilijke dagen. Willy Meijhiu Vrijwilliger kiné WZH Aurélys.

Willy Meijhiu

Onze innige deelneming bij het overlijden van Marie-Therese Dirk en Nadine Dhossche-Danneels

Dirk Dhossche

Claire, Innige deelneming bij het overlijden van je lieve zus, Thérèse. Veel sterkte in deze moeilijke tijd. Jeannine Vervaeke

Jeannine Vervaeke

Onze deelneming bij het overlijden van Marie-Thérèse.

Piet en Vera Coorevits Vanhulle

Beste familie en de vele vrienden van Marie - Thérèse. Oprechte deelneming en veel sterkte in deze moeilijke dagen van afscheid nemen. Koester de mooie momenten van Marie - Thérèse om de pijn wat te verzachten. We delen in jullie verdriet. Met genegen groet, Bernard en Ria

Bernard Vanhoutte - Vanden Buverie Ria

Mijn oprechte deelneming met het heengaan van Marie-Thérèse. Moge de vele mooie herinneringen een steun voor jullie zijn; Veel sterkte in deze droevige periode. Christine De Winter

Christine De Winter

Onze innige deelneming bij het overlijden van Marie-Thérèse

Annie Maes

Wij bieden de familie onze innige deelneming aan bij het overlijden van Marie-Thérèse. Familie Bauwens Henriette-+Debeerst Remi.

Debeerst Annick

Beste familie van Marie-Thérèse, Wij delen oprecht in het verdriet bij het overlijden van jullie zus. De vele mooie herinneringen zullen de pijn om dit groot gemis iets verzachten. Thérèse was jarenlang lid van het koor, die avonden wilden we voor geen geld ter wereld missen. We zongen samen maar vertelden ook wat er reilde en zeilde in Desselgem. Zangavonden, bijeenkomsten, optredens om nooit te vergeten ! Bernadette Pauwels

Bernadette Pauwels

Onze oprechte deelneming bij het overlijden van Marie-Thérèse.

Gaby en Annie Verbeke-Himpe

mijn innige deelneming van het overlijden Marie-Therese Himpe van de gebuur Albers Johan veel sterkte aan de familie.

Albers Johan

Mijn oprechte deelneming bij het overlijden van Marie-Thérèse. Samen met George, blijven er heel veel goede herinneringen aan hen.

Rafaël Lefebvre

Mijn oprechte deelneming bij het overlijden van Marie-Thérèse.

Vermoere Fernand-+Verschae Maria

Beste Familie, Onze Oprechte Deelneming bij het overlijden van Uw zus - tante. Veel sterkte in deze moeilijke periode. Laat u de fijne momenten samen en de mooie herinneringen altijd bijblijven. Fam Tony Vandeghinste- Van Steertegem.

Tony Vandeghinste

Samen met de broer en zussen en familie van Marie-Thérèse delen we in de rouw en verdriet om haar afscheid. Wij bewaren aan haar de dierbaarste en mooiste herinneringen van een lang en gelukkig leven. Hierbij denken we ook aan haar lieve echtgenoot Gerorge Vandenhende die ze zo lang heeft moeten missen. Wij bieden hierbij onze innige deelneming aan allen die haar nu moeten missen. Zij rust nu in vrede. Met oprecht medeleven van Gilbert en Suzanne en de familie Himpe.

Gilbert Himpe Suzanne Harinck

Condeleren

Hartelijk dank voor uw condolatie.
Wij bezorgen deze aan de nabestaanden.
Er ging iets verkeerd. Probeer het opnieuw aub.

Contacteer ons

Bedankt dat u contact met ons opneemt!
Uw bericht werd succesvol verstuurd. Wij nemen zo
snel mogelijk contact met u op.
Er is iets verkeerd gelopen bij het versturen van uw bericht.
Probeer opnieuw of contacteer ons via bovenstaande
contactgegevens.

Website created by Advice Media